sâmbătă, 29 ianuarie 2011

O specie pe cale de extincţie : pontagutanul

Trebuie sa le aratam ca nu ne este frica si ca ce ni se intampla nou li se poate intampla tuturor romanilor. L-am vazut aseara pe Costica Nicolescu si vreau sa va transmit multumirile lui si ale mele pentru curajul de care ati dat dovada aseara. Trebuie sa transformam asta in razboiul romanilor cu Basescu si PDL. Nu conteaza ca iarasi au luat un primar din sala sau daca va cheama la DNA. Eu zic ca putem merge toti la DNA. Protestul nostru trebuie sa fie impotriva PDL. Nu lasati sa se creada ca aparam pe cineva ca e pesedist. Aparam un om cinstit si o sa aparam orice om cinstit impotriva lu' Basescu. Pana la urma cand ii vom invinge trebuie sa ii pedepsim pe cei care ne-au adus in aceasta situatie". Dixit Pontagutanul.



j

Un comentariu:

  1. Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
    Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
    Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!

    Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:"A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii."

    Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.

    Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.

    Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
    La aflarea vestii, omul face un infract.

    Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
    Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!

    Atitudinea lui Becali,insa, ramane!

    Mai multe informatii pe linkul
    http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html

    RăspundețiȘtergere