luni, 15 noiembrie 2010

Horror 2012 ?

O idee pentru domnul Patriciu

Aşa cum domnia sa a înfiinţat reţeaua mic.ro ca urmare a unei conversaţii pe lac cu prietenii, aşa îi pot oferi şi eu o sugestie, tot în urma unei conversaţii cu mine însumi.
Domnul Patriciu vrea să distrugă monopolul marilor reţele de hypermarketuri. Greu de crezut că va reuşi.
Totuşi, care este cel mai mare hypermarket monopolist din ţară ? Evident, Biserica Ortodoxă Română. De aceea, pentru a înfrânge acest monopol, îi sugerez înfiinţarea unor lăcaşuri comerciale de cult, după modelul următor :

Misterioasa doamnă - dezlegarea misterului

Doamna se numeşte Peng Lyiuan.
Gradul ei este de general-maior în armata Chinei şi "prestează" muzică populară în Ansamblul Armatei.
Este mult mai cunoscută în China decât soţul dânsei (care este un fel de "soţul soţiei sale").


Totuşi, peste doi ani, acesta va fi preşedintele Chinei. Cel mai puternic om al planetei (conform unui recent studiu).
Deci, doamna va fi Prima Doamnă a planetei !

Ştiţi cum îi spune "căţelului" ?

Vuitton. Da' face banii.

Hârjoneli adolescentine

Antonescu şi Ponta se atacă reciproc. Oare de ce ?


 UPDATE :
Social-democraţii i-au dat un ultimatum, luni, preşedintelui PNL, Crin Antonescu, ei ameninţând, la întâlnirea reprezentanţilor partidelor din Opoziţie, cu întreruperea colaborării dintre PSD şi PNL, dacă liderul liberal va mai face declaraţii anti-PSD şi anti-Ponta.
În ultima vreme, PNL pare să fie de neoprit când vine vorba de a lansa atac după atac la adresa social-democraţilor, ţinta preferată fiind preşedintele PSD, Victor Ponta. Luni, atacul a cunoscut un nou episod, prin "îndemnul" lui Antonescu către Ponta, ca acesta să-şi "consume frustrările în intimitate".
"Nu înţeleg în ce constă războiul. Sunt nişte complexe la domnul Ponta, nişte frustrări, pot să-l înţeleg. Este preşedintele unui partid mare, trebuie să-şi consume în intimitate aceste lucruri", a spus Antonescu.
În replică, social-democraţii spun că liberalii au început să facă "declaraţii de dragoste" PDL-ului. Asta, în contextul în care democrat-liberalii vorbesc deja despre o refacere a Alianţei D.A.
Măi să fie, asta-i bătălie !

Dulce Românie / Ce-mi doresc eu mie?

Multă sănătate / Şi seninătate.