miercuri, 10 noiembrie 2010

Lipsa acută de tiopental de sodiu în Statele Unite

Substanţa intră în compoziţia injecţiilor letale folosite la execuţiile din Statele Unite. (EVZ)
Autorităţile din statul Oklahoma se pregătesc să apere în faţa tribunalului, săptămâna viitoare, folosirea unui produs alternativ, pentobarbital utilizat pentru eutansierea animalelor, scrie Wall Street Journal. Oficialii speră să folosească substanţa ca să-l execute pe 16 decembrie pe condamnatul la moarte John David Duty. Avocaţii săi au făcut însă recurs. "Medicamentul nu a fost testat, are potenţial periculos..."
Cine nu are avocaţi, îi găseşte la RTV :

De la Chinatown la Chinaworld ?

Devine China comunistă "salvatorul" omenirii capitaliste ? (aici păreri din "lumea capitalului") Să nu uităm că tocmai a pompat 20 de miliarde de dolari în economia franceză, aşa că în curând s-ar putea ca salutul european să devină : 欢迎来到中国.

Antonescu în standby

Liderul PNL, Crin Antonescu, aşteaptă să se coacă para. Ca să nu cadă în gura altcuiva, ţipă şi în stânga şi în dreapta, doar-doar o rămâne singurel în livadă.

Smardoiul şi smartoiul ne învaţă buna cuviinţă - mai întâi salutul - o copro_ducţie Antena3 şi PSD Alexandria

Smardoiul Badea şi smartoiul Ciutacu au scos azi lumea în stradă pentru dreptul de a înjura, denigra, murdări şi minţi la liber pe televiziuni.
Prestaţia lor a provocat reacţii diverse. Bărbaţii au înţeles fie un mesaj nazist, fie unul comunist, fie unul al extremiştilor de culoare. În schimb, multe doamne au juisat şi şi-au aprins "ţigara de după".


 PS Şi mai zicea Marius Pieleanu la Antena 3 "Fiecare dintre zecile acestea de oameni valorează cât o mie din zecile de mii de protestatari de până acum; căci feţele şi veşmintele lor sunt de intelectuali autentici".

Un smardoi întors cu cheiţa

Apeşi butonul 3, smardoiul iese în stradă. Apeşi butonul 2, smardoiul înjură. Apeşi butonul 1, smardoiul iese în stradă şi înjură pe Băsescu. Totul e să ai cheiţa fermecată şi să înlocuieşti la vreme bateria smardoiului.