marți, 2 noiembrie 2010

O nouă siglă RTV

RTV = Rudotel TV

Nepăsătoarea eternă Românie

"Comisia Europeană ne roagă să folosim fondurile UE". Aşa îşi intitulează Daniel Oanţă postarea pe VoxPublica.
Ne roagă, dar noi zicem aidoma lui Jeffrey Franks : "Get lost" şi trecem indiferenţi mai departe.

Cum "zboară" România cu dublă comandă

Uite aşa :

Ponta îi răspunde lui Antonescu

Ca reacţie la propunerea PNL de achiziţionare a avioanelor cu pedale, PSD anunţă că are un program propriu, prin care doreşte implementarea în sistemul de apărare a avioanelor de hârtie roşie. Acestea vor fi produse în ţară, hârtia fiind furnizată de fabrica Letea. Vor fi utilizate şi afişe electorale ale PSD rămase în stoc.

PNL face economie

Acesta este mesajul unui afiş electoral al PNL. În acest sens, liderul PNL, Crin Antonescu, are un program complex de înzestrare a Armatei cu nu mai puţin de 100 de avioane cu pedale, la modicul preţ de doar 900.000.000 de euro. Avioanele sunt dotate cu cele mai moderne bombe cu apă.
Particularii vor putea achiziţiona şi ei astfel de avioane din lanţul de magazine mic.ro. La fiecare două bucăţi. vor primi gratis un exemplar din ziarul Adevărul.

Doi papagali

Gratis de la americani

O eminentă jurnalistă de la VoxPublica, Laura Cernahoschi (MIG-urile, aproape la fel de ucigașe ca Afganistanul. Ar fi momentul ca și americanii să ne arate ce aliați buni sunt cu noi), îi îndemna ieri pe americani să ne dea nişte avioane pe gratis, nu de alta dar MIG-urile se temină şi piloţii români nu mai pot exersa executarea muncilor agricole cu avionul.
Săritori ca întotdeauna, oficialii americani ne-au livrat azi primul avion de luptă gratuit. Acesta va fi pilotat de fermecătoarea autoare a articolului.

Lupta pentru pace

"Să transformăm săbiile în pluguri" este o statuie sovietică. Românii nu se lasă şi, mai inventivi, transformă MIG-urile în pluguri.