marți, 6 iulie 2010

Senzaţional !

Sfătuit de consilieri ruși și uzbeci, pentru care Partidul România Mare plătește peste 500.000.000 de euro lunar, Corneliu Vadim Tudor a apelat la o operație de schimbare de sex ! De asemenea, printr-un tratament extrem de costisitor, efectuat în Luanda, sub îndrumarea unor vraci locali, și-a modificat înfățișarea caracteristică rasei caucaziane.
Motivul ? Evaluările asupra profilului viitorului președinte american : femeie de origine afro-americană.
Iată, în premieră, noua înfățișare a Tribunului :

Lumi paralele

Există miriade de universuri paralele. Unul dintre ele poate diferi de altul doar prin forma unui fir de praf.
Într-o câtime dintre acestea există și Pământul. În și mai puține, România...
Statistic, lumile paralele cuprind toate evoluțiile posibile.
Ce-mi propun este efortul de a realiza reportaje din una sau alta dintre aceste lumi paralele.

Lumea lui Crin Antonescu

Într-o declarație de presă dedicată efectelor inundațiilor și preluată de toate televiziunile mondiale, Președintele României, domnul Crin Antonescu a spus :

Românii nu mai au astăzi încredere în stat. Statul nu-i mai protejează, nu le oferă minime garanţii privind nivelul de trai, ci doar o nesfârşită bâlbâială şi măsuri de natură să le îngrădească existenţa. Aici de fapt este fondul problemei. Vorbim la nesfârşit despre deficit, despre împrumutul de la FMI, despre cota unică sau impozitul progresiv, despre TVA şi preţuri. Ele sunt doar la suprafaţă. Cauza profundă a blocajului total în care ne aflăm este că nu ştim încotro ne îndreptăm, ca stat, ca naţiune, ca indivizi, că cei care conducem n-avem o viziune, nu suntem şi nu avem capacitatea interioară de a deveni lideri autentici ai acestei societăţi”.

Agențiile de presă internaționale au remarcat în special mesajul liberal transmis de Președinte (”Statul nu-i mai protejează (pe cetățeni - NR), nu le oferă minime garanţii privind nivelul de trai”).


 Agenția NewSinn  informează că Primul Ministru, domnul Klaus Iohhanis, își continuă vizita de lucru începută în Germania acum două luni. Numai în ultima săptămână, Excelența Sa a dus negocieri cu primarii din aproape 20 de localități din munții Pădurea Neagră privind împrumutul unor diguri care s-au dovedit eficiente în limitarea efectelor negative ale viiturilor de pe Dunăre (Donau). Digurile vor fi trimise spre Romania imediat după încetarea viiturilor în zonă, urmând a fi returnate după încetarea pericolului de inundație în România.


Poetul de Finanțe, Varujan Vosganian, a explicat în timpul unei conferințe de presă relația de interdependență dintre cursul Siretului, cursul euro și cursul scurt de istorie a PCUS. Cât privește cota de majorare a salariilor și pensiilor, ministrul prevede un nou maxim istoric, comparabil cu maximul istoric al debitului Dunării. Cursul prognozat de 10 lei/1 euro, este văzut ca o soluție simplă la momentul intrării în zona euro, fiind necesară doar mutarea unei simple virgule pentru a afișa prețurile în moneda europeană.


Consilierul prezidențial pe probleme economice, Dinu Patriciu, a avansat o soluție originală la problema inundațiilor pe Siret. Astfel privatizarea acestui râu ar face ca printr-o mai bună administrare decât cea a statului, proprietarii să nu mai permită risipirea irațională a apei sub forma inundațiilor. În perioadele de debit mărit, excesul de apă va fi înghețat cu instalații produse de Kaz Munai Gaz și depozitat pe Insula Șerpilor. O altă soluție ar consta un parteneriat stat-privat, statul construind diguri, iar mediul privat urmand să încaseze timp de 20 de ani o cotă-parte de 80% din taxele locale încasate în zonele îndiguite.

Iată, Realitatea TV are din nou dreptate !