miercuri, 30 iunie 2010

Alte postere

RAGTIME era consacrat vremurilor de "rahat" din USA. REDTIME se manifestă acum la noi !
"Cei mai frumoşi ani", ce vremuri...
Pe stadioane va acţiona Rambo, pardon, Vambo :
Şi unul cu Băsescu :

PCR

 Cine-o fi, cine-o fi ?
"A lucrat ca şef de secţie la Asociaţia Economică Intercooperatistă de Producţie Industrială din Vitomireşti (1976-1977), preşedinte al Cooperativei de Producţie, Achiziţie şi Desfacerea Mărfurilor din Dănicei (1977-1978) şi apoi ca şef al Atelierului de Producţie Serigrafică din cadrul Întreprinderii de Producţie, Prestări şi Construcţii din Râmnicu Vâlcea (1978-1990). În anul 1977 a devenit membru al Partidului Comunist Român.
După 1990, împreună cu mai mulţi colegi, înfiinţează o societate pe acţiuni (SC Rotarexim SA Râmnicu Vâlcea), unde îndeplineşte funcţia de director general (1990-1992). În acelaşi an, devine membru al Partidului Socialist al Muncii (PSM) şi preşedinte al Comitetului Judeţean Vâlcea al PSM.
În legislatura 1992-1996, a fost ales în funcţia de deputat de judeţul Vâlcea, pe listele PSM (Partidul Socialist al Muncii). În această calitate, a fost membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor. În această perioadă, este ales ca membru al Comitetului Director al PSM (din 1992) şi apoi ca membru al Biroului Executiv şi vicepreşedinte al PSM (din 1995).
În anul 1996, revine ca director general al SC Rotarexim SA Râmnicu Vâlcea. În anul 2003 odată cu absorţia Partidului Socialist al Muncii de către PSD, el fondează Partidul Alianţa Socialistă (PAS)."
Nu-i aşa că e un "nimeni" ? Dacă răspundeţi DA, greşiţi ! El este Secretarul General al Partidului Comunist Român !
Numele nu mai contează !

Ce fel de partid e PSD ?

"Social-democraţii  au decis, în şedinţa de luni, să amplaseze o măsuţă pe holul Parlamentului şi să le prezinte parlamentarilor textul moţiunii de cenzură pe care PSD vrea s-o depună, precum şi un tabel pentru semnături".
Adică dovada că PSD e un... partid de măsuţe :)

În lipsă de inspiraţie...

În lipsă de inspiraţie, mi-am adus aminte de un film...
Dar şi filmul acesta a fost unul de "succesuri" :