sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Dopul lui Vanghelie

Dan Marian Vanghelie, primarul care este, s-a ales cu un cadou de nepreţuit după vizita în America : un dop de cristal simbolizând instrumentul iubirii pe care i-o poartă yankeii.

O nouă victorie a ştiinţei nord-coreene : trenul invizibil

"Graţie tehnologiilor avansate, trenul blindat al liderului nord-coreean Kim Jong-Il a devenit aproape invizibil pentru sateliţii-spion americani, relatează joi ziarul nipon Sankei Shimbun, citând surse de la Seul, inclusiv din cadrul serviciilor secrete ale Coreii de Sud".

Foarte excelent !

Aşa zice dom' primare după vizita în America. Un singur lucru i-a umbrit satisfacţia. Iată de ce :

"Am avut un mic dezavantaj, am picat exact cu preşedintele Chinei, însă ceea ce a fost important a fost că totuşi am fost primit la Casa Albă. Am picat într-un moment complicat a fost o situaţie complicată la Casa Albă ...", a afirmat Marian Vanghelie.

Totu-i cu susu-n jos, patronatele sunt PSD, iar sindicatele PNL, sau invers, cine mai ştie

"Sindicatele şi patronatele au făcut front comun şi au depus ieri la Guvern un proiect de Cod al Muncii care este mai de stânga decât cel actual. Patronatele au fost de acord cu toate dorinţele sindicatelor şi au respins formula de Cod a Executivului, care le aducea nenumărate avantaje".(Adevărul)



PS. Despre Hossu nu ştiu, dar despre Cezar Corâci ce să spun ? Unul dintre cei 15000 de specialişti ai lui Emil Constantinescu, care după ce a fost trezorierul campaniei sale electorale a trecut brusc de la apartament în Tineretului (cam securistic, nu ?) la viloi cu două etaje, de la ingineraş-lector prăpădit la Politehnică, la patron, şef la UGIR 1903.

O veste bună, SOV ne îngroapă pe toţi

Interviu cu SOV
R : Există informaţii, venind dinspre familia dumneavoastră, potrivit cărora vă gândiţi chiar să vă redactaţi testamentul.
SOV : (Râzând) Haideţi domnule, să fim totuşi serioşi. Sunt şi mai tânăr decât Băsescu şi mai întreg la cap. Eu îl îngrop pe el, nu el pe mine. Dar totuşi să fim serioşi. Nici pomeneală de aşa ceva.

Vânătoarea de om

Unu-i stânga, altu-i dreapta/ Să ne facă nouă fapta

Trinebunul este şi tridextru