joi, 9 septembrie 2010

SE ȘTIE

Există o sintagmă : ”se știe”.
Astfel, se știe să SOV este în spatele FNI. Se mai știe că n-a semnat niciodată nimic, vinovații de serviciu fiind alții. Se știe că asta înseamnă să fii imun în fața Justitiției.
Dar, se mai știe că și legea are mâna lungă. După cum se știe, Al Capone a fost arestat pentru evaziune fiscală și a ispășit ani lungi pentru alte crime.
Și sper să se știe până la urmă că și SOV poate face ani de pușcărie, nu numai pentru că a trecut strada pe roșu (minim 3 ani) ci și pentru mai mult decât seriosul ”favorizarea infractorului” (10 ani - de exemplu). Se știe că pot fi circumstanțe agravante pentru că are cazier și condamnare.



Nu e trucaj. E, din păcate, real la Irealitatea TV si A3.

O ce veste minunată ! Și n-a venit încă ziua de Crăciun...

Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat pentru 24 de ore.
Sper că atunci când va reuși să evadeze de la mititica să fie precum Edmond Dantes (că oricum, n-are nevoie de insula Monte Cristo, pentru că în Elveția nu e mare).

Să fie SF ? (postare din 2014)

Publicistul Mihai Goțiu, unul dintre susţinătorii mediatici ai lui Crin Antonescu, a fost propus de Ministerul de Externe pentru funcţia de consul general la Marsilia. Mihai Goțiu a confirmat nominalizarea.
În septembrie 2010, Mihai Goțiu publica pe VoxPublica un articol, "Cât de jos a ajuns presa română. Studiu de caz cu Hurezeanu, IT Morar, Tatulici, Turcescu și Floriana Jucan", în care contesta vehement nominalizarea jurnalistului IT Morar, pentru postul de consul pe probleme culturale, tot la Marsilia. (A.D.)

Mazăre, show la Şcoala de vară : "Bă ce-aş mai arde o revoluţie"

Şi le-a dat şi un sfat tinerilor pesedei : "Dacă vreţi să faceţi revoluţie, slăbiţi mânca-v-aş gălăgia, au venit băieţii să facă poze cu mine, erau dolofani - la revoluţie e foamete, e luptă".

Vrăjitoria salvează România

Pe saitul Realitatea.net a apărut astă seară un material de o excepțională importanță pentru țară :


Inițiativa nu e nouă. Mai demult, adevăratele vrăjitoare Ioana, Mădălina, Adriana și Mareana au scos duhurile rele din Parlament cu apă de partid și trei feluri de roze, spre liniștea României :