vineri, 1 aprilie 2011

Ce mai mâncă-n criză bugetarul care n-are bani de porc ? Simplu : crocodili.

Mai multe detalii aici.



Apropo, ştiţi bancul cu săndăluţele ?
Dacă nu iacătă-l :
O soţie de poliţist e nefericită că altă soţie de poliţist are sandale de crocodil. Bărbat-su se înforţoşează şi pleacă taman în Egipt să-i procure nevestei încălţări trendy. Trec săptămâni, luni, ani şi nu se mai aude nimic de el. Până la urmă, Dan Diaconescu în Direct organizează o "espediţie" şi, în final, îl găseşte pe malul Nilului.
 Omul prindea crocodili, îi examina : "are sandale, n-are sandale" şi, dezamăgit, îi arunca înapoi în apă.

Un document istoric inedit

Ca în orice război, pagubele vor fi doar colaterale

Marea înfruntare a vîntului cu ghiţă va avea doar pagube colaterale : telespectatorii cu creiere plate.

Silviu Crăescu : omul demis imediat ce fusese felicitat de vicepreşedintele SUA

"În data de 27 ianuarie 2010, la ora 13.30, în reşedinţa din Kiseleff, a fost convocată o şedinţă ad-hoc unde am fost chemat şi unde mi s-a cerut să-mi dau demisia". Şi asta după ce : "a continuat munca la reşedinţa Ambasadorilor SUA, deservind interesele americane", plus că fusese "corespondat" personal de ditamai vicepreşedintele SUA (la data de 10 ianuarie 2010).

Şi ce viitor ar fi putut să aibă : "Neoficial, am aflat de curând că ofiţeri din cadrul ambasadei au suspectat faptul că în timpul campaniei prezidenţiale din 2009, aş fi fost folosit ca „sursă” de către un candidat pentru funcţia de Preşedinte, respectiv domnul Mircea Geoană, lucru care nu a fost dovedit şi care nu a fost adevărat, deoarece, vă asigur că dacă mi-aş fi pus serviciile la dispoziţia lui Mircea Geoană, acum domnia sa era Preşedintele României şi eu eram angajat la Cotroceni". Oricum, dovedite, nedovedite, informaţiile transmise domnului Geoană ar fi fost de extremă importanţă fiindcă domnul Crăescu presta activităţi secrete, precum ar fi : "am spălat argintăria și-am fost 
paznicul câinelui".

Acest domn are un umor de cea mai bună calitate, motiv pentru care vă invit să citiţi interviul complet din Q-magazine.


Ca la la radio Erevan : nu i s-a transplantat, ci i s-a explantat

Doar dacă nu i-au "montat" în loc rinichiul bolnav.

Cum a ajuns Vadim marfă de Internet

Celebrul "Tricolorul" a suferit mutaţii complexe : de la ziar, la blog, de la blog, la site de cumpărături online.
Mai mult, articolele din această (mai nou) reclamă sunt editate cu un dezvoltat simţ al misterului : titlurile lasă loc larg imaginaţiei cititorului, aşa cum putem vedea în următoarea succesiune de capturi :