duminică, 24 octombrie 2010

Ce se întâmplă în PDL ?

Doliu ?

Nu vă speriaţi - e doar o glumă legată de înălţime !

Faţă umană

Ion Iliescu pregăteşte o faţă umană capitalismului românesc atât de infantil încă.


PS Nu ştiu de ce-mi vine să scriu versuri, de genul : "Un copil cu capul mare/ Şi mai nimic între picioare"

Cu Goţiu la hidrant

Mihai Goţiu, eminentul comentator de la VoxPublica, serveşte lichid de la hidrantul lui Vîntu, lichid filtrat în prealabil printr-o batistă galbenă, cu o monograma albastră în formă de săgeată, mirosind tăriceanu a floare de crin. Alţi câini de pază a democraţiei dau târcoale hidrantului.

În premieră !

La Banca Naţională se lucrează din greu pentru a face faţă programului de guvernare al PSD. Iată macheta bancnotei cu care veţi cumpăra o pâine în 2014 (la data emiterii o să valoreze cât 320 de pâini).

În rolul lui Louis de Funes, Dan Voiculescu

"Traiane, iar te-ai pitit?" Te-ai aştepta ca interogaţia să ţâşnească de pe prima pagină a unui ziar popular, într-o bună vecinătate cu un bust feminin făr-de-cusur. Fals!
Sursa: EVZ. Aşa se adresează Dan Voiculescu, vicepreşedintele Senatului, în spaţiul public, adică pe blog, preşedintelui României, Traian Băsescu.

Lipsa de politeţe nu e un capăt de ţară. Sigur, n-ar fi stricat un pic de cizelare, similară cu o atitudine conformă cu buna-cuviinţă, ţinând cont că Dan Voiculescu a crescut şi s-a educat în mahalaua Vergului. Şi nici nu era de bănuit că omul controlând un imperiu media s-ar mai împiedica în formule de politeţe percepute ca arhaice precum "Domnia ta" sau "Excelenţa ta", dacă e să rămânem în registrul singular al persoanei a doua.
(mai mult aici)

 Întrebare : cine va fi "ascuns" până la urmă ?

Compoziţie : IT, Morar and more (wine)

Din istorie...

Publicăm aici o imagine inedită cu Mariana Câmpeanu. Scuzaţi vă rog calitatea, dar a trecut atâta timp de atunci...
Am descoperit acest document printr-o adevărată minune, deoarece "regele Carol I a ordonat distrugerea tuturor documentelor referitoare la aceste evenimente, astfel încât guvernul liberal să nu fie făcut răspunzător de un eventual guvern conservator" (Wikipedia).


Un pariu mai vechi

Un gest bărbătesc contra decepţiei

"Femeile din PDL, in frunte cu Elena Udrea, se declara deceptionate de Traian Basescu. Asta dupa ce seful statului afirmase ca este exclus ca o femeie sa castige sefia partidului sau fotoliul de la Cotroceni"