sâmbătă, 18 septembrie 2010

Nostradamus (II) - maestrul flăcării violet

Maestrul flacării violet, A.M., este un personaj deosebit. Expert în astrologie, alchimie, chiromanție, mare inițiat ezoteric și agregat în metafizică, este un om modest, care preferă să stea de-o parte și să observe cu seninătate lumea aceasta meschină. Acesta este și motivul pentru care ne-a rugat ca instantaneul de mai jos să nu permită identificarea sa :


I-am solicitat un interviu pentru cititorii noștri și a răspuns cu multă bunăvoință.

Reporter Maestre, mulțumesc pentru onoarea pe care ne-ați acordat-o
A.M. Sunt încântat să colaborez cu Aurora Democrată Română
R Spuneți-ne cum s-a întâmplat să descifrați catrenele MMVIII-MMX din Profețiile lui Nostradamus



A.M. Acum 10-15 ani, am fost surprins de aceste trei catrene. Existau indicii că Nostradamus se referă la patria noastră.
R Indicii ?
A.M. Da. ”Le Poète affronte Poséidon” : poetul poate fi Ovidiu, cel exilat pe malurile Pontului Euxin, și despărțit prin furia lui Poseidon, stăpânul mărilor, de patria sa, ”l`ours lui-même” : ursul este un simbol al spațiului carpatin, ”Un loup vieux et solitaire...hurlant de sa profondeur” : steagul cu cap de lup, care alunga prin urletele sale dușmanii, este un simbol dacic profund.
R Și de ce a trebuit să treacă atâta amar de ani pentru a descifra profeția lui Nostradamus ?
A.M. Profețiile, prin însăși natura lor, nu pot fi descifrate înainte de producerea evenimentului la care se referă. Altfel, acestea nu ar mai putea prezice fapte deja consumate, pentru că acestea ar putea fi evitate. Au trebuit să treacă acești 10-15 ani pentru ca faptele la care se referă Nostradamus să aibă loc și profeția să fie transparentă.

Reamintim cititorilor noștri că așteptăm interpretările lor personale în legătură cu catrenele prezentate aici.

Mâncare nouă la vremuri noi

Constat că roșiile se vand la prețul aurului.



Cum salariul mi-a scăzut cu 25% și TVA-ul a crescut cu 5%, trebuie să recurg la rețete noi de mancare, care folosesc legume mai ieftine.
Mi-a făcut poftă felul acesta :

Alertă la Guvern

Guvernul fantomă al PNL a fost semnalat astă-noapte la Palatul Victoria.

Ce-o fi cu săgeata aia ?

Așa arată calcanul unei case din zona Unirii.