vineri, 3 septembrie 2010

Rromania rules !

Astă seară selecționata de fotbal a României a reușit un egal de prestigiu în compania puternicei echipe a Albaniei. Publicul din Piatra Neamț a salutat cu entuziasm rezultatul mirobolant al jucătorilor români.

UPDATE Sora noastră mai mare, Franța, nu ne lasă la necaz. A pierdut la Paris cu Belarus.

ZVONURI Se pare că președintele Sarkozy ar fi condiționat acest ajutor de eliberarea lui Răzvan Lucescu din funcția de selecționer al României, în scopul angajării sale de către selecționata Franței. Mai mult, este gata să asigure antrenorului român clauza de ”repatriere voluntară”.
 Explicație fotografie : Răzvan Lucescu antrenează.


Dezamăgire

Aceasta nu e remaniere, este o bătaie de joc la adresa susținătorilor PDL (dintre care sunt pe cale sa nu mai fac parte).
Până acum, PDL s-a pus la bătaie pentru a impune reforme vitale. "Greii" PDL nu s-au dat la o parte în fața pericolului scăderii în sondaje și a linșajului mediatic.
Iată însă că politicianiștii, gen Cristian Preda, se gândesc mai mult la imagine și la locurile călduțe din Parlament decât la reformele cerute de Traian Băsescu, pe mesajele căruia și-au asigurat pozițiile pe care le ocupă azi.
PDL îți trădeaza programul de dragul sondajelor.
Dacă Emil Constantinescu s-a declarat învins de "sistem", Traian Băsescu va fi învins de două televiziuni ?