sâmbătă, 5 martie 2011

Indignare socialistă

Victor Ponta incriminează pictorialul Playboy în care apare o prospătură, membră a TSD (TSD - ăla cu Negoiţă şi Bănicioiu - ştiţi voi care, ce). Mai aşteptăm şi părerea copreşedintelui USL, acela care ar putea avea o opinie mai libertariană.

Băsăricii

Băsăricii (în afară că fură din blogurile altora - furăciunea şi originalul) fac şi ei poze "panflet" sau, poate, "panflegmă". Doar că nu le au cu photoshopul. Ziceţi şi voi, nu poza mea pare a fi cea originală ?

Inteligenţa care dă în clocot

 Scrisese Tudor Muşatescu o schiţă despre prostia cazonă. Se făcea că unii recruţi cu dare de mână băgaseră şpagă la intendenţă şi obţinuseră două perechi de mănuşi. Când "plotoneru" a descoperit cu oroare groaznica faptă, a luat o hotărâre solomonică : cei cu două perechi de mănuşi trebuiau să cedeze una celor cu o singură pereche, pentru ca toată lumea să aibă două perechi de mănuşi. Aşa, şi Realitatea TV face dovadă de inteligenţă superioară organizând un concurs cu următoarea clauză :

"Pe durata de desfăşurare a concursului, conform regulamentului, o persoană poate fi desemnată o singură dată câştigătoare pentru a oferi şanse egale tuturor participanţilor, indiferent dacă oferă răspunsul corect şi în zilele următoare".
 Plus că inteligenţa se manifestă şi în cuponul ataşat concursului : un premiu care combină un mărţişor (1 martie) cu cifra 8 (8 martie ?), într-o monedă inexistentă, valabil până la sfârşitul lui aprilie şi dincolo !!!

Completare la Iri + Moni

Patriciu îi bate obrazul lui Antenescu pe chestia Codului Muncii

Colonel contra general