vineri, 1 octombrie 2010

Becali i-a păcălit pe italieni

A luat la schimb trei goluri italiene contra trei româneşti.

Noul drapel de stat al României ?

Felix propunea un fel de agendă a debarcării lui Băsescu: "coagularea unei majorităţi parlamentare, până la 25 octombrie, supunerea la vot în Parlament a propunerii privind suspendarea preşedintelui, până la 15 noiembrie 2010, depunerea şi adoptarea moţiunii de cenzură, până în 22 noiembrie 2010, şi organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui, în 19 decembrie"
 Deci, de 30 decembrie (a bon entendeur salut), steagul României va arăta aşa ?

Soluţie stomatologică

Traian Băsescu reprezintă un dinte enorm pentru PSD. Viitorul şef al TSD (Nicu Bănicioiu), fost stomatolog, dar rămas în branşă deoarece  tot cu gura se ocupă, a găsit soluţia : unii colegi vor ataca problema de la vârf, iar el, ca şef, o va face de la rădăcină.

Întoarcere la origini ?

Suntem informaţi că şi al treilea mogul e pe cale să se ducă. În India. Acolo, avantajat de culoarea pielii, va trece neobservat printre băştinaşi şi va duce o viaţă simplă scriind informări pentru cine trebuie. Va purta cu el o antenă rudimentară, meşteşugită din două beţe şi o cârpă, care-i va aminti de Antenuţele Cameliei,  de Mircea Badea, de Ciutacu, de Stan-Laptop şi alţi corifei ai presei televizate din România.

Vîntu' suflă tare, poveştile ne doare

"Fetiţa cu chibrituri". Înduioşătoare poveste a copilei care aprindea din timp în timp câte un chibrit (suedez - cum sunt acelea plătite şi răs-răsplătite de statul român ?) ca să-şi mai ogoiască arsurile (sic) provocate de ger.
În varianta modernă, Oana Stancu interpretează acest rol la "Ora de foc" (nume de emisiune predestinat ?), dar intenţia ei este să dea foc la o ţară ! Iart-o Doamne că nu ştie ce face !


 PS Dar dacă ştie !?

Un alt mogul în exil

Urmărit de furia dementă a Marinarului, omul de afaceri Dinu Patriciu se va refugia în Kazahstan. Acolo, deghizat în băştinaş şi purtând un cioc fals, se va ascunde în zone părăsite şi va mânca icre negre de capră. Va înfiinţa şi o reţea de tarabe locale, Muc.kh.

Un mogul în exil

Sorin Ovidiu Vîntu a ameninţat că-şi va transfera afacerile spre Republica Moldova dacă i se iau jucăriile aici în ţară. De altfel, a şi înfiinţat Pu(b)lika TV pentru a-şi netezi drumul.


Cine nu crede că Vîntu va face ca moldovenii să doarmă liniştiţi poate citi acest material :

Tribunul se bagă în seamă cu tot cu familionul aferent

Aşa e ţăranul, la o atenţie şi o măslină merge cu toate rudele.


 Având aşa un familion, ar putea fi numit şi Tribulion.