joi, 4 august 2011

Corabia păcătoşilor întru amor

Şi totuşi...

şi bărbaţii au sfârcuri...

Oricum, Realitatea TV e mai tare decât Sherlock Holmes sau Poirot.
Plus că aflăm că femeile au organe sexuale în creier (de exemplu : clitorisul şi vaginul).
PS Apropo de redactare : o singură femeie are orgasm sau pot exista mai multe ?
PPS Singurul caz de organe sexuale plasate în creier a fost, parcă aşa îmi aduc aminte, Chronos, tatăl lui Zeus (nu ăla la care vă gândiţi voi, ciumpalacilor).

Ziarul Gândul face o descoperire epocală : a fost construit Canalul Mânecii

O conservă liberală, să mânce toţi românii

Motivarea pentru crearea USL (text preluat de pe RealitateaPunctNet)

Drept răspuns, corpul produce acizi graşi, care amplifică senzaţia de foame din creier şi ne sporesc impulsul de a mânca. Cercetători de la Albert Einstein College of Medicine din cadrul Yeshiva University din New York au afirmat că aceste descoperiri ar putea conduce spre noi cure de slăbit cu suport ştiinţific, scrie Agerpres.

Teste efectuate asupra unor şoareci au arătat că oprirea celulelor creierului din a se mânca între ele - proces cunoscut sub numele de autofagie - a împiedicat nivelurile de foame să crească în replică la înfometare. Schimbarea chimică din creierele lor i-a făcut pe şoareci să devină mai uşori şi mai subţiri după o perioadă de 'postit', au explicat cercetătorii în publicaţia Cell Metabolism.


'Pentru reglarea apetitului, este nevoie şi de o cale prin care fiecare celulă să participe la un fel de proces de menaj intern', a explicat Doctorul Rajat Singh, care a condus studiul. 'Tratamentele ce vizează găsirea acestei căi v-ar putea ajuta să vă simţiţi mai puţin înfometaţi şi să ardeţi mai multe grăsimi - o bună modalitate de a menţine un echilibru energetic într-o lume în care caloriile sunt ieftine şi destule', a conchis el.
Clar, nu ?

În aceste condiţii, Guvernul antamează un program social : "Meniul pensionarilor" ca răspuns la criticile USL.