joi, 28 octombrie 2010

Din gândirea unui Demostene ce vorbeşte fără jene

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, după ce moţiunea de cenzură a picat, că lupta nu se termină aici şi că vinovaţi pentru acest rezultat se fac parlamentarii puterii care s-au transformat în "târâtoare mute, fixate de bănci"
Norocul României e doar acela că PSDNLC are târâtoare vorbitoare şi mobile (sau mòbile prin studiourile de televiziune) :

O veste bună

El (Hossu) a făcut apel însă la toţi angajaţii să întrerupă voluntar lucrul în fiecare zi de luni, până la întocmirea formalităţilor pentru greva generală, "care va duce la demiterea Guvernului".
Vestea bună este că în celelalte 4 zile bugetarii vor munci, nu ca până acum.

Foto : cum se va munci când nu e grevă.

Ce mai zice Laura C. : Moțiunea a picat, Ponta s-a decredibilizat

Adevăr la iRealitatea ?

Scrie pe Realitatea.net :

"Tactica scoaterii în stradă este gresită pentru că aceşti oameni niciodată nu vor fi impresioanţi, uitaţi că nici măcar nu sunt impresionaţi de protestul meu de 66 de zile (e vorba de Cristina Anghel, învăţătoarea care nu mai mănâncă mâncare, ci doar...). Am simţit în momentul în care s-a anunţat că moţiunea a căzut ca un cuţit în inimă, efectiv m-a durut şi apoi am zis, câştigă cel mai bun. Şi Băsescu a câstigat încă o bătălie".

Spre cabinele de vot... ecologice

Cabinele în care se "votează" individual au cam lipsit astăzi. Noroc doar că n-au venit cei 80.000 anunţaţi. În rest, vorba Ciuruitului : "Staţi la locurile voastre, tovarăşi".



PSD are soluţii

Soluţii de alcool în apă.