miercuri, 15 decembrie 2010

Ce mai spune o "smart woman"

Citez din confesiunea unei dudui inteligente :
"Proaspătă absolventă de litere (chiar le ştie pe toate ?) la Babeş-Bolyai în Cluj (virgulă) m-am hotărât să aplic (adică cum să aplic ???) pentru un loc de muncă în Bucureşti, dornică să progresez carieristc (adică, ce-i aia carieristic ? - nu cumva carierist sau carierism  sunt oarece termeni peiorativi ?) şi urmându-mi sensul existenţial marcat de instabilitate (mamăăă... superb !), fiindcă am schimbat până acum, în cei 24 de ani de existenţă, trei oraşe de resedinţă (reşedinţă de judeţ ?). Am fost angajată după primul interviu şi mi-am început treaba..." (diacriticele le-am pus eu)
Cam atâta am avut răbdare să citesc din întelepciunea cuconiţei. Mai mult aici.

Nu ştiu dacă domnişoarele din imagine sunt la fel de inteligente şi pregătite ca şi autoarea rândurilor de mai sus, dar sunt sigur că sunt la fel de capabile să "ia" un interviu.


Critică şi şampanie pentru reprezentanţii poporului

Elena Udrea, criticată dur de către eurodeputatul PDL Cristian Preda : "A întrecut măsura. Îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar de şampanie"

Jurnaliştii îşi poartă cămaşa de forţă a formatorilor de opinie

Băsescu, unui jurnalist (?) : "Dvs. vă puteţi permite o cămaşă de forţă, eu doar o centură de siguranţă". RealitateaPunctNet.

Dacă e ordin, cu plăcere

"Preşedintele a susţinut ferm feminizarea personalului politic". Cristian Preda.
 Iar cum în PDL ordinele nu se discută, ci se execută, iată ce a ieşit :