vineri, 15 octombrie 2010

Ursu pescuieşte iar, că are coadă nouă

Coadă ?
Nu !
Coană ?
Nu !
Oană ?
Da !

Un avertisment PSD

Enervat mai mult de râsul infantil al lui Victor Ponta, Hrebe se răsteşte la Obama :

Despre investiţii de succes

Citez din blogul ROMÂNIA OBIECTIVĂ :
Norfolk Southern, companie americană de transporturi feroviare, a vândut bonduri de 250 de milioane de dolari, cu scadenţă în 2110, Rabobank a repetat isprava pentru 360 de milioane de dolari tot pentru o scadenţă de 100 de ani, Mexic a vândut titluri de stat, cu scadenţă peste o sută de ani, de 1 miliard de dolari. Toate dobânzile sunt mai mici de 6 procente pe an. Şi s-au găsit cumpărători.
 Pare o afacere bună ! Ca şi Caritas, sau, mă rog, FNI. La o dobândă compusă de 6% pe an, pentru un dolar investit, se vor obţine nu mai puţin de 339 de dolari ! Fireşte, dacă firmele acelea vor mai exista. În caz că nu, statul român va plăti precis despăgubiri.

Exista şi un banc. Se făcea că un individ, grav bolnav, era criogenizat şi resuscitat după 100 de ani. Nu era bogat, avea 5 acţiuni IBM şi două General Motors. Totuşi, dă un telefon ca să afle cât mai valorează. Cât p'aci să leşine când află. $1.250.000, IBM şi $800.000, General Motors ! După 5 minute sună telefonul. O voce diafană îi spune "Aceasta a fost o convorbire interurbană. Costul a fost : $4.123.517".

Pentru exemplificare, preţul unei cafele la McDonalds :

Probleme, Nuşule ?

"Postaci PDL-aci, v-a ajuns cuțitul la os ?" - Laura Cernahoschi pe VoxPublica

Da ! Dar dragostea pentru tine, Laura, nu moare niciodată !
Tu nu postezi, tu creezi - ce poate fi mai nobil decât asta ! Poate doar floarea de Crin, în adierea Vîntului. Dar tu vei mai Ponta pe VP mult şi bine, spre bucuria postacilor de toate culorile.

Spontaneitate

"Oamenii vor ca de mâine (n.r. vineri) să continue protestele şi să vină să picheteze sau să blocheze intrarea în minister în fiecare zi. Dar asta este decizia lor nu a noastră, a sindicaliştilor", a mai spus Hadăr.
 Mare adevăr ! Nu a sindicaliştilor, ci "a lor".