marți, 9 noiembrie 2010

O fi fost bine, o fi fost rău sau totul e de acum istorie ?

Cred că bine pentru o ţară, rău pentru oameni şi e istorie. Reciproca cum se aplică ?
Am găsit aici un citat surprinzător :
"Declaraţia făcută de premierul Winston Churchill: „Când Stalin a venit la putere, Rusia ara pământul cu plugul de lemn. Când Stalin a murit, ţara sa era cea mai mare superputere a lumii întrecută doar de America“. Cu alte cuvinte, în decursul a 29 de ani, acest gruzin a reușit să facă din Rusia o superputere mondială, ceea ce americanii au putut să facă din ţara lor abia în 200 de ani cu trei duzini de președinţi".

De la geniul din Carpaţi, la geniul din "Dunărea"

MANIFEST

Fraţi înprumutaci, Felix e cu voi !

''Statul este direct responsabil pentru ca bugetarii nu isi mai pot plati ratele"
''Astfel, bugetarii care au credite la banci isi vor putea plati creditele si eventualele restante cu bonurile compensatorii si isi vor putea echilibra bugetul. Si bancile vor beneficia de un avantaj, acela ca vor acorda credite cu garantie suverana. Vor fi credite garantate de stat in locul unor credite cu grad ridicat de risc, acordate unor debitori deveniti insolvabili. De asemenea, exista un avantaj si pentru stat, acela ca isi rezolva o grava problema sociala si reface increderea in institutiile statului, si totodata, incurajeaza consumul si productia interna''. (citiţi aici mai mult)


Nu aveţi griji, împrumutaţi şi dormiţi liniştit, statul va plăti pentru voi !


Fraţi suspendaci, Felix e cu voi !

Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat in aceasta seara la "Sinteza zilei" (Antena 3) ca pana la 1 februarie Coalitia va fi rasturnata si va fi realizata o noua majoritate parlamentara care va trebui sa-l suspende pe presedintele Traian Basescu. "Parlamentarii pot fi orice numai sinucigasi nu, iar viitorul lor depinde de reactia din urmatoarele luni. Prima actiune, repet, trebuie sa fie suspendarea urmata de schimbarea guvernului, propus de un presedinte interimar".

Nu aveţi griji, Voiculescu va conduce ţara către noi înfăptuiri măreţe !

DAN VOICULESCU V-A ASCULTAT ŞI "ATUNCI" ŞI VĂ MAI ASCULTĂ ŞI ACUM
SĂ-L ASCULTĂM ŞI NOI PE EL ! 
(aştept stenogramele)


Şi, în final, cum arată un full de păsărici (Gabriela Vrânceanu Firea, Dana Grecu, Oana Stancu) cu mustăţi în coadă.


Zidit

Un banc mai vechi spunea că un beţiv se rotea în jurul unui stâlp şi striga "M-au zidit !".
Aşa şi Tufăneaua politicii româneşti. Se izbeşte mereu de "zidul" intitulat "eu nu", indiferent că e vorba de mersul la consultări cu Preşedintele, mersul la o şedinţă a PSD, negocierea Legii Învăţământului cu UDMR în vederea ieşirii acesteia de la guvernare, participarea la şedinţele Senatului şi câte şi mai câte.
În cele din urmă, obosit de luminile studiourilor TV, adoarme lângă stâlpul său.

Vânt din phuphă

Alina Gorghiu este o vajnică luptătoare pentru cauza PNL, un fel de Crin Antonescu în fustă. Are şi blog, ceea ce am aflat de aici. Este expertă în mânărie, pardon marinărie, şi ştie că vântul din phuphă este dăunător navigaţiei (a trebuit să blurez un anumit amănunt al imaginii pentru a nu şoca copiii şi pensionarii) :


Ca sirenă de apa dulce a râului Bârlad, a cunoscut greutăţile vieţii şi lumea marinărească, fiind într-o vreme la produs în soluţia salină care este oceanul, alături de mai multe colege moldovence :