sâmbătă, 30 octombrie 2010

Postare lipsită de interes

Ce e neinteresant e că există o piesă a lui Dan Tărchilă, Marele fluviu îşi adună apele. Cu premiera în 1961, beneficiază de o cronică entuziastă în revista Teatrul :

Ce poate atrage totuşi atenţia e că iată, în afară de mine (care credeam că e un roman sovietic), mai există cineva care să-şi amintească. Cine ? Cine altul decât Tri(ne)bunul ! Dovada mai jos :


Oricum, chestia cu lumânările e tare !


O nouă iniţiativă a Primarului : "Oprescu vrea să reînvie toaletele comuniste"

Acesta este subiectul articolului din EVZ. Spicuim :
Şi, pentru că, indiferent de concluzia la care vor ajunge le este clar că sumele plătite de "clienţi" pentru accesul în toaleta publică nu vor acoperi costurile investiţiei, edilii văd o soluţie în publicitatea care ar putea fi afişată pe pereţii WC-ului.
O sugestie de prezentare ar fi următoarea :

M S Naşul

Vânt de DNA pe la FRF. Şi-a găsit Naşul naşul ?

Porci ieftini la ziarul Gândul

Aflăm din articolul semnat de Loredana Voiculescu ce mai vând pe net şi pe hârtie "formatorii de opinie", "deontologi", ai lui Cristian Tudor Popescu :

Amintiri din Irak

"Contractorul american, Roy Hallums, care a fost luat ostatic în Irak în 2005 şi s-a aflat în detenţie împreună cu cei trei jurnalişti români, Sorin Mişcoci, Ovidiu Ohanesian şi Marie-Jeanne Ion, povesteşte în memoriile sale cum a ajuns în aceeaşi închisoare subterană cu ziariştii români şi ghidul lor, Mohammad Munaf, despre care a relatat că era cel mai speriat dintre cei din acest grup. Cartea „Buried Alive: The True Story of Kidnapping, Captivity, and a Dramatic Rescue“ a apărut în februarie 2010 peste Ocean şi-l are drept autor chiar pe Roy Hallums, colegul de detenţie al ziariştilor români răpiţi în Irak".(în Curentul)

Ce fac nişte tocuri înalte