vineri, 17 decembrie 2010

UGO - Unindentified Geoană Object

Obiect zburător neidentificat, deasupra unei centrale nucleare, în Israel. Este posibil să fi fost vorba de un balon...
Da, dar balonul s-a spart de mult !

Critica lui Iliescu cel Sărac către urmaşul său Băsescu

Pentru numai 23 de milioane de euro bucureştenii ar putea acea cea mai lungă grădină suspendată din lume

"...pe taluzurile betonate ale canalului Dâmboviţa urmează să se amplaseze o construcţie modulară care are la bază nişte panouri articulate la un capăt cu suporţi fixaţi pe mal şi sprijiniţi pe alţii plutitori fixaţi în albia râului. Pe aceste panouri plutitoare se vor planta gazon şi iederă, plante cu un potenţial ridicat de evapotranspiraţie. Fiecare panou poate fi echipat cu jeturi arteziene de apă sau luminoase, sisteme de irigare şi ventilatoare de mică putere care să preia aerul mai rece de la nivelul apei şi al plantelor şi să-l dirijeze spre zona pietonală şi carosabil. Specialiştii lui Oprescu susţin că panourile plutitoare vor fi independente din punct de vedere energetic prin amplasarea unor panouri solare. Acestea vor alimenta microelectropompe care vor ridica apa de la nivelul liber la partea superioară a modulelor iar energia acumulată peste zi va permite şi iluminatul la nivelul apei pe timp de noapte. Panourile plutitoare vor avea o durată de viaţă cuprinsă între 8 şi 10 ani iar construcţia lor va dura 60 de luni, adică 5 ani". (Gândul)

Aşa vor arăta atunci reclamele marilor agenţii de turism internaţionale :

Propulsat pe ghiuleaua sondajelor...

"Victor Ponta prezintă toate simptomele unui mincinos patologic – nu se poate abţine să nu fabuleze, să nu inventeze fapte care nu s-au petrecut  în realitate", afirmă Valeriu Turcan,  purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Basescu.



Efectul euforic al vorbelor

Îmbătaţi de tăria vorbelor pe care le revarsă la latrinele TV, Ponta şi Antonescu, aşezaţi deocamdată la masa săracilor, visează frumos şi mai toarnă niţel şi pe la Bruxelles.

Olimpiada 2020 ? La degetul mijlociu al lui Oprescu !